Over Ibiza

Magisch Ibiza

Over Ibiza is zoveel te vertellen… Het is een eiland met zoveel gezichten een geweldige energie en fantastische contrasten. Als je eenmaal een connectie voelt, dan is dat voor altijd.

Ibiza heeft een speciaal plekje voor iedereen! Of je nu verlangt naar een relax vakantie met vrienden, tot jezelf wilt komen tijdens een yoga retreat of een life changing business retreat wilt bijwonen. Vrijheid, sereniteit, romantiek, actie: Dit eiland heeft het allemaal. Voor ieder die dat wilt, ligt het Ibiza gevoel binnen handbereik. Dat is er, dat voel je, dat ervaar je. 

Maar wat maakt Ibiza dan zo speciaal?

Het is een eiland van paradoxen, waar iedereen welkom is. Leven en laten leven! Het is een hele wereld op nog geen 600 vierkante kilometer.

Allereerst heeft het eiland een onbeschrijfelijke aantrekkingskracht die zijn sporen achterlaat bij al haar bezoekers. Dit heeft onder andere te maken met het mystieke eiland Es Vedra, dat voor de zuidwestkust ligt. Naast het feit dat het een van de mooiste uitzichtpunten van Ibiza is, blijkt het ook een van de meest magnetische plekken op aarde te zijn. Volgens de bewoners is deze magische kracht op het hele eiland te voelen. 

Verder heeft het een zeer rijke historie. Zo hebben onder andere de Feniciërs, Carthagers en Romeinen over het eiland geregeerd. De overblijfselen van deze belangrijke periodes zijn vooral in Ibiza-Stad nog duidelijk te zien. Sinds 1999 staat de historische binnenstad dan ook officieel op de UNESCO werelderfgoedlijst. Dus wil je graag cultuur snuiven? Check!

Daarbij is Ibiza natuurlijk bij uitstek de plek om het zorgeloze hippie gevoel te ervaren. Er zijn tal van strandjes, beachclubs en campings die liefde, acceptatie en vrijheid uitstralen. Bovendien kun je lekker rondstruinen op verschillende kleurrijke hippiemarkten.

Beleef Ibiza

Ibiza heeft meer dan 50 stranden en mooie baaitjes waar je lekker kunt wegdromen. Of ben jij iemand die na tien minuten op een handdoek al onrustig wordt en liever lekker in beweging komt? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden. Denk aan surfen, duiken, kajakken, hiken, mountainbiken enz. Op vakantie met de kids? Voor hen is er eveneens genoeg te beleven. Je kunt bijvoorbeeld een dagje naar het waterpark of gaan karten. Of wat dacht je van een klimparcours of jeepsafari? Zowel rust als actie: check!

Het een veelzijdige eiland waar je alle kanten op kunt. Waar je niet alleen kunt uitrusten maar waar ook ruimte is voor spanning en sensatie. Waar je jezelf kunt onderdompelen in zowel natuur als cultuur. Ibiza staat voor genieten zonder zorgen. Voor ontspanning, inspiratie en vrijheid.

Wil je meer weten over het eiland? Check dan de website van Ibiza Stories

Ontdek Ibiza tijdens de

Business Retreats

Ibiza staat voor genieten zonder zorgen. Voor ontspanning, inspiratie en vrijheid. Kom zelf de magische energie ervaren tijdens de Ibiza Business Retreats.