De villa

Overnachten in een luxe villa

Tijdens het retreat veblijf je in een prachtige villa op Ibiza met zwembad. Bij aankomst in het huis voel je de ultieme Ibiza vibes.

De villa

Zodra je binnenstapt voel je het meteen: het huis is met enorm veel liefde en stijl ingericht. Een heerlijke plek met een serene sfeer die doet denken aan een mix tussen Ibiza en Tulum.

Op de begane grond is een ruime woonkamer met een heerlijke bank, gezellige hoekjes en een open haard. Er is ook een ruime eettafel waar iedereen aan kan dineren. Een extra tafel is te vinden in de volledig uitgeruste keuken.

Alle slaapkamers hebben een unieke stijl, een ruime inbouwkast en airconditioning. Deze kan zowel koelen als verwarmen, waardoor de villa ook geschikt is in de koudere periodes.

Het grote terras heeft een robuuste houten eettafel, loungebanken en een barbecue. Al is het de ‘chill area’ met een speciaal Bali bed dat zorgt voor ultieme ontspanning. Naast de fijne terrassen is er ook een prachtig groot zwembad; perfect om af te koelen tijdens het zonnebaden of ’s avonds naar de sterren te kijken.

Een impressie van de villa op Ibiza

Droom jij ervan om je bedrijf te laten groeien?